Welcome  Login?

Veel gestelde vragen!Wat is stock4you?
Stock4you is de grootste zakelijke marktplaats van Nederland voor het inkopen en verkopen van; groothandel, partijhandel, restpartijen, promotieartikelen, retourgoederen, fabrieksrestanten of goederen uit faillissementen. Deze producten worden doormiddel van het aanmaken van een "aangeboden" of "gezocht" advertentie in kleine, grote of middelgrote hoeveelheden gepresenteerd op Stock4you.

Voor wie is Stock4you bedoeld?
Stock4you is bedoeld voor bedrijven uit alle bedrijfstakken die producten of grondstoffen kopen of verkopen. Waaronder bijvoorbeeld; Importeurs, exporteurs, groothandelaren, markthandelaren, wederverkopers, postorder bedrijven, detaillisten en webshops.

Kan ik direct kopen via Stock4you?
NEE, Stock4you is geen winkel. Stock4you is een zakelijke marktplaats waarbij u rechtstreeks contact kunt leggen met de aanbieder van de betreffende goederen.

Moet ik betalen voor het plaatsten van een advertentie?
Op Stock4you kunt u gratis 3  "aangeboden" of "gezocht" advertenties plaatsen. Mocht u meer goederen willen aanbieden dan kunt u al onbeperkt adverteren voor een bedrag van € 4,08  per maand. 
Bekijk hier de mogelijkheden! 

Hoe bescherm ik mijn prijzen?
Wij begrijpen als geen ander dat u niet aan iedereen uw handelsprijzen wilt tonen. Hiervoor bieden wij dan ook uitgebreid de mogelijkheid middels ons "Prijs op aanvraag" systeem. Bij het opmaken van een advertentie kunt u "Prijs op aanvraag" aanvinken. Een Stock4you bezoeker kan dan alleen met uw toestemming de door u ingevulde prijzen bekijken.

Prijs op aanvraag!

Bij een advertentie met "Prijs op aanvraag" is alle informatie over het product te zien behalve de prijs. Zo kan de adverteerder er voor kiezen om zijn goederen alleen aan te bieden aan bedrijven uit de voor hen relevante branches. Een perfecte functie om selectief uw klantenbestand of dealernetwerk uit te breiden.

Hoe schakel ik als adverteerder "Prijs op aanvraag" in?
U kunt bij het opmaken van de advertentie "Prijs op aanvraag" aan vinken.

Hoe schakel ik als adverteerder "Prijs op aanvraag" uit?
In "uw account" bij uw "advertenties bekijken" kunt de betreffende advertentie bewerken. In het advertentie bewerkveld kunt u de "Prijs op aanvraag" uitschakelen.

Ik heb interesse in een product, maar er zit "Prijs op aanvraag" op. Hoe kan ik de prijzen bekijken?
U kunt op de pagina van de advertentie, klikken op de link prijs aanvragen. Dan kunt u een prijs verzoek sturen naar de adverteerder.


Snel inspelen op vraag en aanbod?
Indien er een advertentie met een mooie partij goederen wordt geplaatst, wilt u er natuurlijk als één van de eersten bij zijn. Stock4you heeft voor u twee mogelijkheden om op de hoogte te worden gehouden wanneer er een Advertentie wordt geplaatst waar u mogelijk interesse in heeft. Zie onderstaand de mogelijkheden:

e-Alert ‘Houd u op de hoogte!’

Wat is E-Alert?
Wanneer u zich aanmeld voor e-mail alert krijgt u automatisch een e-mail wanneer er een nieuwe advertentie is geplaatst in de door u opgegeven rubriek.

Hoe meld ik mij aan voor een e-Alert?
In "uw account" onder de button "Mijn E-Alerts" kunt u de rubrieken opgeven.

Afmelden e-Alerts?
U heeft zich destijds ingeschreven voor een e-Alert terwijl u was ingelogd, dan staan uw e-Alerts bij "Mijn E-Alerts" in "Uw Account". Hier kunt u zich afmelden voor de betreffende e-Alerts.

Heeft u zich ingeschreven voor het ontvangen van e-Alert terwijl u NIET was ingelogd. Dan kunt u zich afmelden voor de e-Alert door op de link "Uitschrijven" te klikken die onderaan in uw e-mail staat. U kunt ook een account aanmaken op Stock4you en het systeem zal al uw E-Alerts in uw account onder het kopje e-Alert vermelden.

TradeFriend

Wat is TradeFriend?
U kun een adverteerder volgen door op de volg button te klikken die bij de advertentie staat. Indien de adverteerder uw volg verzoek accepteert, ontvangt u direct een e-mail als de adverteerder een nieuwe advertentie plaatst. Tevens kunt u altijd de prijzen van de advertentie(s) van deze adverteerder bekijken.

Waar vindt ik terug wie ik volg?
In "uw account" onder de button "Mijn Contacten" kunt u zien wie u volgt en door wie u wordt gevolgd.

Wat is Voorverkoop?
Nieuwe advertenties vallen de eerste 3  dagen onder "voorverkoop". Dit houd in dat alleen bezoekers die een Stock4you: Stock+ of Search+ account hebben de contactgegevens van de nieuwste advertenties kunnen bekijken.
Het geeft u dus een groot voordeel om een account aan te maken op stock4you.
Nu een account aanmaken? klik hier!

Wachtwoord vergeten?
Wanneer u uw wachtwoord bent vergeten kunt naar de pagina gaan om in te loggen. Daar staat een link met "Wachtwoord vergeten". Als u hierop klikt verschijnt een pagina waar u uw e-mailadres achter kan laten. U ontvangt dan direct van ons een e-mail met uw wachtwoord.
Wachtwoord vergeten?  Klik hier!

Wachtwoord wijzigen?
U kunt onder de button "Mijn Gegevens" in uw account kunt u uw wachtwoord wijzigen.

Adresgegevens wijzigen?
U kunt onder de button "Mijn Gegevens" in uw account kunt u uw adresgegevens wijzigen.

Bedrijfsnaam wijzigen?
U kunt niet zelf uw bedrijfsnaam wijzigen. Neem hiervoor contact op met het Stock4you team. Klik hier!

E-mailadres wijzigen?
U kunt niet zelf uw e-mailadres wijzigen. Neem hiervoor contact op met het Stock4you team. Klik hier!

Onderwerpen