Welcome  Login?

Home >  Category >  Home and Interior >  Bath and Plumbing - Accessories >  wholesale Wassorteerder waszak 3 vaks 3 compartimenten


**Buyer wants to buy** Make an offer!
SALES OFFER:
Wholesale Wassorteerder | waszak | 3-vaks | 3 compartimenten |

Brand: IBELLA living

    Reference nb: 
    Views:  207
     
Up to date:
status 25%
Updated:  longer than 3 months ago.
Quantity:  20  pieces
Price: Businessprotection  Price on request. Click here?
Price quotation:
   Quantity:   Price:
   40    Businessprotection  Price on request. Click here?
   60    Businessprotection  Price on request. Click here?
   80    Businessprotection  Price on request. Click here?
Price advice: €  32,95  p/piece
( exclusive % VAT )
More in stock:  yes
Delivery time:  3  Days
Freightcost: exclusive
 

Pictures

Afbeelding 1


Wholesale Wassorteerder | waszak | 3-vaks | 3 compartimenten |
Remarks:

Productbeschrijving

- Snel was sorteren
- 3 vakken
- Opvouwbaar en afneembaar
- Makkelijk te monteren
- Extra opbergvakken

Elke dag weer komt de was naar beneden. Één grote mand vol van het hele huishouden met alle was door elkaar waarna de sorteerklus gaat beginnen. ‘Even de was doen’ duurt nu een stuk langer dan je eigenlijk van plan was. Uiteindelijk heb je al je was gesorteerd en denk je klaar te zijn, maar helaas ben je toch nog die ene sok vergeten! Jammer, deze moet dan maar de volgende ronde mee. Kan dit hele proces echt niet makkelijker?

Jazeker! Vanaf nu kun je je was al direct sorteren met deze makkelijke wassorteerder!

Wasmand met 3 vakken Verdeel met deze wasmand je was gemakkelijk in 3 vakken. Donker, ‘de bonte was’ en de witte was kun je direct al scheiden. Jij hoeft dit dus niet meer te doen als je ‘even snel’ de was wil doen.

Opvouwbaar en afneembare waszakken De handige wasmand bevat opvouwbare en afneembare waszakken, waardoor je de was vanuit de waszakken snel in de wasmachine legt. Jij hoeft dus niet meer zelf de was uit de waszakken te pakken! Door het opvouwbare frame kun je daarnaast ook veel ruimte besparen. Jij kunt dus de wasmand opzetten wanneer je deze nodig hebt!

Makkelijk te monteren De wasmand is gemakkelijk op te zetten en te demonteren met de bijgeleverde aluminium buizen en bevestigingshoeken. De wasmand zelf wordt bevestigd met klittenband aan het stevige frame. Een kind kan de was doen.

Eindeloze mogelijkheden Vanwege het klittenband is de wasmand makkelijk te verplaatsen en bespaar je daarmee veel ruimte. Daarnaast zit er draaghendels aan de constructie van de wasmand. De wasmand kan je dus bijvoorbeeld meenemen op vakantie om zo ook de was goed te scheiden. Deze wasmand biedt je dus eindeloze mogelijkheden!

Extra opbergvakken Aan de achterkant van de waszakken zitten 3 extra opbergvakken. In deze opbergvakken is er ruimte om bijvoorbeeld je wasmiddel of wasverzachter in op te bergen. Erg handig en ruimtebesparend!

Voordelen -Snel was sorteren
-3 vakken
-Opvouwbaar en afneembaar
-Makkelijk te monteren
-Extra opbergvakken

100% Tevredenheidsgarantie Aangezien kwaliteit bij ons bedrijf hoog in het vaandel staat, bieden wij je een 100% tevredenheidsgarantie. Wanneer je niet volledig tevreden bent met ons product, kun je het product 30 dagen kosteloos retourneren en je geld terug ontvangen. Je bestelt het product dus risicoloos!

Bestel daarom nu de wasmand met 3 vakken en bespaar enorm veel tijd met het sorteren van je was!

Specificaties

  Inhoud verpakking: 1x Waszak, 8x Bevestigingshoeken en 8 x Aluminium buizen, 1x Handleiding Merk: GoodsToUse Materiaal: Aluminium Kleuren: Zwart, Ecru en Grijs
  Inhoud: 90 liter Gewicht: 920 gram Afmetingen: 68 x 38 x 60 cm

ADVERTISER

PrimaPrijs
De Rijp
Nederland
List all from user!


TradeFriend  


This Ad  
 • - %5BSALES+OFFER%3A%5D+Wassorteerder+%7C+waszak+%7C+3-vaks+%7C+3+compartimenten+%7C
 • -
 • - Share on Google+
 • - Print this Ad