Welcome  Login?

Home >  Category >  Beauty and Personal Care >  Care and Equipment - Hair >  wholesale Biologische keratine behandelingen kappers


**Buyer wants to buy** Make an offer!
SALES OFFER:
Wholesale Groothandel biologische keratine behandelingen kappers

Brand: Naturelle Cosmetics

    Reference nb: 
    Views:  167
     
Up to date:
status 90%
Created:  29 days ago.
Quantity:  12  pieces
Price: €  1.031,00  (€ 85,95 p/piece) 
( exclusive % VAT )
Price advice: €  130  p/piece
( exclusive % VAT )
More in stock:  yes
Delivery time:  1  Days
Freightcost: exclusive
 

Pictures

Afbeelding 1


Wholesale Groothandel biologische keratine behandelingen kappers
Remarks:

Ben je op zoek naar haarproducten voor professioneel gebruik voor kapsalons. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren uitsluitend kwalitatieve haarproducten die zowel door kappers als eindklanten gebruikt kunnen worden.

Wordt resseller van ons exclusieve Braziliaanse 100% Biologische Keratine behandeling en geniet van hoge marges en onze staffelkorting.

De keratine behandeling is een biologische variant en heeft geen schadelijke stoffen voor de haren van de klant. Tevens is het een 1 stapsproduct, wat betekent dat een kapper de haren van de klant niet hoeft te wassen alvorens de proteïne aan te brengen. Dit scheelt een kapper gemiddeld 20 minuten per behandeling/klant.

We leveren 3 verschillende modellen van deze keratine behandeling die voor elk type haar geschikt zijn, zowel blond, zwart, kroesch, krullend en geverfd haar. Binnen no time zijn de haren style na de behandeling, zelfs de meest ruwe afro haar. De klant geniet van style haar gedurende 3 tot 6 maanden.

Per fles zit er 1 Liter keratine in waarmee circa 20 behandelingen kunnen worden uitgevoerd. Een gemiddelde behandeling van keratine bij een proffesionele kapsalon kost 180 euro, dit betekent 3600 euro aan omzet per fles. De investering van 1 fles is terugverdiend na 1 behandeling!


ADVERTISER

Haarshopper
Den Bosch
Nederland
List all from user!


TradeFriend  


This Ad  
  • - %5BSALES+OFFER%3A%5D+Groothandel+biologische+keratine+behandelingen+kappers
  • -
  • - Share on Google+
  • - Print this Ad